öltöny méret háború

Egyedi öltönykészítés: Vége a „méret-háborúnak”

Felül szűk? Alul rövid?
Bárcsak 3 centivel lett volna rövidebb?

Ha ezekkel a problémákkal találkozol, akkor biztos, hogy nem mi készítettük az öltönyöd. Ahány ember, annyiféle testalkat és mi éppen erre alapozunk az öltönyök készítésénél. A Richard Design személyre szabott öltönyeivel búcsút inthetsz a kényelmetlenségnek. Ne érd be kevesebbel, ne Te alkalmazkodj az öltöny méreteihez, alkalmazkodjon az öltöny Hozzád!

Egyedi méretezés:
„Mintha rám öntötték volna…”

Te is átérezheted ezt, mivel a nálunk készített öltönyöket teljesen Rád szabjuk, méreteidnek megfelelően.

Ne csak addig nyújtózkodj, ameddig az öltönyöd ér. Álmodj meg bármilyen fazont, stílust és mi valóra váltjuk!

egyedi öltöny
  • kérdőjel - kényelmes öltöny

    Két hosszú oldalhasíték a vágyad, hogy álló helyzetben kényelmesen zsebre dughasd a kezed?

  • kérdőjel - szabad viselet öltöny

    Kigombolható zakóujj a gondtalan kézmosáshoz és a szabadabb viselethez?

  • kérdőjel - svéd zsebes fazon öltöny

    Magasabb, vagy alacsonyabb derék, hajtóka nélküli, svéd zsebes fazon?

Klasszikus öltöny Erő, elegancia, egyediségErő, elegancia, egyediség - cérnával összeöltve.

Legyen látható - Klasszikus öltöny

Légy látható

Nincs szükséged láthatósági mellényre ahhoz, hogy észrevegyenek!

A klasszikus öltönyök mellett nálunk az egyedi elképzelésekre is van lehetőség, amelyeknek csak a képzeleted szab határt. Ha nem tudod pontosan mi állna jól neked, akkor sincs gond: együtt kitaláljuk. Különleges szabási technikák, a legmodernebb fazonok, közel 100 féle olasz anyaggal.

Az évek múlhatnak, öltönyöd nem öregszik

Kopás, bolyhosodás. Ezek biztosan nem jellemzik az általunk készített öltönyöket. A tartósság miatt nem kell aggódnod. A legminőségibb anyagból készítjük öltönyödet, hogy időálló lehessen/ hogy ne fogjon rajta az idő vasfoga.

Magabiztosságot és kényelmet szabunk rád

1Az öltöny színe

Haj-, bőr-, és szemszínünk alapvetően meghatározza, hogy milyen színárnyalatok illenek hozzánk. Szakértőink segítenek neked kiválasztani, hogy inkább a meleg, vagy hideg színárnyalatok felelnek meg számodra. Sötét öltönyhöz világos ing, világos öltönyhöz pedig sötét ing illik.

2Vállrész

Kényelem és esztétika szempontjából kritikus pont. Ha túl szűkre szabott, rendkívül rossz hatással lehet komfortérzetünkre. A túl bő fazonok, pedig azt sugallják, nem fordítottunk kellő figyelmet megjelenésünkre, hanyagságot tükröznek. Mintha egyszerűen magunkra kaptunk volna egy kinőtt zakót.

3Klasszikus, vagy slim-fit?

A slim-fit, más néven szükített öltöny, rendkívül modern és divatos összhatást kelt. Optikailag magasít és vékonyít. Az igazán előkelő, klasszikusan elegáns stílus kedvelői is számíthatnak arra, hogy maximálisan szem előtt tartjuk egyedi igényeiket.

4Derékrész

Kerüljük a magas derekú nadrágokat. Ha viszont túl lentre kerül, túlzottan kiemelheti hasunkat. Akkor ideális, ha pontosan derekunkra esik.

5Ideális nadrághossz

Az ideális hossz, ha a szár néhány centit rálóg a sarokra, elől pedig a bokánál törik meg és nagyjából a cipőfűzőig ér. Cipő nélkül a nadrág hossza pontosan a földig érjen. Készíttethetünk elegáns hajtókát, de figyelembe kell vennünk testalkatunkat, ugyanis optikailag alacsonyít.

6Szabásvonal

Fontos, hogy a nadrág combunknál ne feszüljön, a legideálisabb pedig, ha az egyenes szabásvonalat választjuk.

7Nyakkendő

A nyakkendőnek inkább az öltöny, mint az ing színéhez kell passzolnia. A nyakkendő hossza akkor optimális, ha nem lóg túl az övön. Fiatalos nyakkendő viselet: hosszú, fekete, slim nyakkendő.

Kérj visszahívást,
és munkatársaink állnak rendelkezésedre!